Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، کوروش پرویزیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرایط اقتصادی و اجتماعی ما به گونه‌ای است که متغیرهای زیادی در بالا و پایین شدن این وضعیت تاثیر دارند، گفت: در شبکه بانکی از سال ۹۲ به بعد یکسری سیاست‌ها اعمال شد که در سال ۹۷ این سیاست‌ها مورد بازنگری قرار گرفت.

پرویزیان ادامه داد: شبکه بانکی برخلاف مشکلاتی که با آن مواجه است تلاش کرده است که با تغییر سیاست‌ها همراهی بکند و این سیاست‌ها به درستی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: در همین دوران هم تغییر نرخ‌ها و یا تغییر در پرداخت‌ها از روزشمار به ماه‌شمار تغییراتی بود که شبکه بانکی با آن همراهی کرد.

مدیرعامل بانک پارسیان با تاکید بر اینکه شبکه بانکی اساس کار خود را بر همراهی با دولت و شورای پول و اعتبار و سیاست‌های پولی گذاشته است، گفت: وقتی اعلام شد نرخ‌ها باید به ۲۰ درصد و زیر آن برسد شبکه با این موضوع همراهی کرد و ما دیگر شاهد پرداخت سودهای ۲۴ یا ۲۶ درصد نیستیم.

وی با اشاره به اینکه تفاوتی بین بانک‌های دولتی و خصوصی در فعالیتشان وجود ندارد، افزود: در خصوص ارز بانک مرکزی از صرافی‌های بانک‌های خصوصی و دولتی استفاده می‌کند و برای مثال در بازار متشکل ارزی نیز هر دو بانک‌های خصوصی و دولتی در کار هستند.

وی همچنین افزود: تفاوت اصلی بین بانک‌های خصوصی و دولتی در پرتفوی بانک‌ها و ظرفیت فعالیتشان است؛ برخی بانک‌ها در زمینه ارزی فعالیت دارد و برخی بانک‌های دیگر تنها در زمینه ریالی.

پرویزیان یادآور شد: از سال‌های ۸۶ و ۸۷ که تحریم‌ها به طور سیستماتیک در بانک‌ها عمل کرد فعالیت‌های ارزی از بانک‌های دولتی به بانک‌های خصوصی سوق پیدا کرد.

وی با تاکید بر اینکه بدیهی است که در صورت انجام فعالیت‌های ارزی ریسک آن فعالیت به بانک‌ها منتقل خواهد شد، گفت: نمی‌توان اوراق دولتی را با نرخ ۲۲درصد منتشر کرد در حالی که سود سپرده ۱۷ یا ۱۸ درصد است و امیدواریم در انتشارات جدید در همین دامنه نرخی قرار بگیرد.

مدیرعامل بانک پارسیان در خصوص دلایل به تاخیر افتادن کار بازار متشکل ارزی گفت: هیات مدیره به دنبال تجهیز بیشتر بانک هستند ولی بانک پارسیان از روز اول در بازار متشکل همکاری داشت و ما آمادگی کامل داریم و فکر میکنم جزو ۷بانک اولی که کار را در این بازار شروع میکنند هستیم.

پرویزیان در خصوص آخرین اخبار مربوط به سپرده‌گذاران ثامن الحجج گفت: همه کسانی که در ثامن الحجج سپرده داشتند میتوانستند تا یک میلیارد تسهیلات دریافت کنند و هر کسی هم که بالای این اعداد بودند طلب خود را گرفته است.

وی با بیان اینکه حدود ۲هزار سپرده مانده است که طلب‌هایشان بالای یک میلیارد تومان است، ادامه داد: هیچ دارایی از ثامن الحجج به بانک‌ پارسیان منتقل نشده و ما تماما طبق دستورالعمل بانک مرکزی عمل کرده ایم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار متشکل ارزی ثامن الحجج نظام بانکی سود بانکی موسسه ثامن الحجج بانک پارسیان بانک های خصوصی فعالیت ارزی بازار متشکل ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر

در جلسه معاون اول رئیس جمهور با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سیاست های اقتصادی و ارزی و راهکارهای پیشنهادی برای ارتقا ارزش پول ملی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایلنا،  محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر اهمیت پیشنهادات کارشناسی در راستای حل مسائل اقتصادی و پیشرفت کشور، تصریح کرد: وجود دیدگاه های متفاوت و تضارب آراء برای مدیریت اقتصادی و سیاست های ارزی کشور امری طبیعی است و در این خصوص دولت از هر پیشنهاد اجرایی، کارشناسی و سازنده ای از سوی مجلس برای بهبود امور استقبال می کند.

 در این جلسه رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس نیز ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه و همراهی دولت با نمایندگان مجلس، گزارشی از بررسی های کمیسیون اقتصادی درخصوص سیاست های اقتصادی و ارزی کشور ارائه داده و در ادامه اعضای کمیسیون به ارائه نظرات و پیشنهادات خود برای ارتقای موضوعات ارزی کشور و حمایت از تولید پرداختند.

همچنین در این جلسه که معاون امور مجلس رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از شاخص های اقتصاد کلان کشور و عملکرد این نهاد اقتصادی برای مدیریت موثر در بازار ارز و حفظ ارزش پول ملی پرداخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز تمدید شد
  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار تمدید شد
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • سپرده بلندمدت دارایی‌های پرسپولیس در بانک شهر
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم